Cupa “Goethe ChessCraft” Editia a IV- a 20 mai 2018

Turneul “sah in scoala”

Concurs sah rapid – ritm de joc –10 min / jucator / partida

Pot participa jucatori – copii si juniori sub 14 ani astfel:

U14 – nascuti dupa 01.01.2004; U12 – nascuti dupa 01.01.2006; U10 – nascuti dupa 01.01.2008; U9 – nascuti dupa 01.01.2009; U8 – nascuti dupa 01.01.2010; U7 – nascuti dupa 01.01.2011; U6 – nascuti dupa 01.01.2012

Descriere:

Sah rapid 10 minute / partida / jucator, 7 runde. Sistem de joc: elvetian –7 runde. Criterii de departajare in cazul jucatorilor cu punctaj final egal: Bucholtz mediu, Bucholtz, Progresiv, numarul de victorii. Rezultatele vor fi afisate pe site-ul Asociației.

Sedinţa tehnică si prezenta tuturor participantilor: Duminică, 20 mai 2018 ora 9:30. Program: Duminică, 20 mai 2018: incepand cu ora 10.00 – rundele I-VII; Festivitatea de premiere: in jurul orei 14. Materialele pentru competiţie și premiile, vor fi asigurate de Asociația de Părinți (table sah, ceasuri, dimplome, cupe, medalii).

Loc de desfasurare: va fi anuntat ulterior, necesita confirmare

Premierea se face separat atat pentru baieti cat si pentru fete, pe grupele de varsta:U6, U8, U12 si U 14.In măsura în care sunt prea puțini copii înregistrați la o grupă de vârstă ( de obicei la cele mai mari), vor fi reorganizați în cadrul unei singure grupe ( U 14 cu U 12)

Program:

Sedinta tehnica: ora 9,30

Desfasurarea partidelor: 10-14 ( cu aproximatie)

Premierea: in jurul orei 14

Exista posibilitatea acordarii a doua bye-uri in primele doua runde la solicitarea celor interesati.

Arbitru: Roxana Firaru

Informaţii şi înscrieri: E-mail: apcggoethe@gmail.com,

Rugam efectuarea inscrierii pana cel tarziu vineri 11 mai 2018, ora 18.00, numai prin email la adresa: apcggoethe@gmail.com, pentru a primi confirmarea in scris. Va rugam mentionati turneul la care doriti sa jucati, data nasterii si clasa din care faceti parte.